ECI cultuurfabriek

Primair onderwijs
“Wie op jonge leeftijd in aanraking komt met kunst, kan ervaren dat de wereld niet stopt aan de voordeur”, bepleit dichter Ramsey Nasr.

Bij ECI cultuurfabriek vinden we dat kunst en cultuur beschikbaar moeten zijn voor elke leerling op elke school. Daarom zitten we diepgeworteld in het primair onderwijs en werken we samen met alle schoolbesturen in regio Midden-Limburg!

Voortgezet Onderwijs
Creativiteit is een onmisbare vaardigheid voor de 21e eeuw. Niet omdat we denken van elke leerling van het voortgezet onderwijs een kunstenaar of muzikant te maken, maar omdat kunst zich leent voor het trainen van vaardigheden die ook in de rest van het leven handig zijn! Denk aan: buiten de hokjes denken, experimenteren met nieuwe materialen en het leren zien van (nieuwe) verbanden.

ECI cultuurfabriek levert activiteiten, projecten en programma’s op maat voor jouw school. Er is veel mogelijk: van een eenmalige workshop karikatuurtekenen tot een School’s out project waarin diverse disciplines aan bod komen.

Door met leerkrachten mee te denken over de invulling van kunstlessen en activiteiten op maat te leveren is er al veel mogelijk gemaakt. Van een eenmalige workshop glasmozaïek tot een complete leerlijn muziek, met de 21-eeuwse vaardigheden als vertrekpunt bijvoorbeeld. Ook is ECI cultuurfabriek penvoerder van stichting DOEN!

Contact

ECI cultuurfabriek

Wil je graag samenwerken met ons? Neem dan contact met Ruth Houkes, Hoofd Educatie bij ECI cultuurfabriek: Ruth.houkes@ecicultuur.nl  

www.ecicultuurfabriek.nl
ECI 13, 6041 MA Roermond

Op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

* indicates required