Evenementenkalender 2022

Onderstaand vind je actuele evenementen en activiteiten die plaatsvinden in Roermond. Evenementen van, voor en door Roermondse cultuurmakers en instellingen. Wil jij ook graag jouw evenement en/of activiteit op de kaart zetten? Stuur dan een mail naar cultuur@roermond.nl.

September

Oktober

“Mystieke klanken in de Munsterkerk”

Vocaal Ensemble Silhouet Roermond
zaterdag 22 oktober

Op zaterdag 22 oktober 20.00 uur verzorgt V.E. Silhouet het concert “Mystieke klanken in de Munsterkerk” met bijzondere muziek door de eeuwen heen.
Locatie: Munsterplein, Roermond

Taste of Music British Edition

Fanfare Sint Laurentius
21 en 22 oktober 2022

Na het succes van de vorige keer pakken we deze editie echt uit! Op 21 en 22 oktober 2022 verzorgen wij voor u een avondvullend programma met alleen maar het beste van Engelse bodem. Het Verenigd Koninkrijk is de bakermat van de popmuziek. Hier vind je het beste van het beste op het gebied van film en musical. En, wij slaan zeker de “Pomp and Circumstance’ van the last night of the Proms niet over!! De zangers van Vocal Chord dompelen u onder in de mooiste melodieën uit de Engelse musical traditie, muziek van U2 en Queen!

Niemand minder dan Linda Smeets neemt u mee op een reis door de Britse popmuziek! Dit alles onder het genot van de culinaire hoogstandjes van topcateraar Vijo Cuisine in een tot “theater’ omgetoverde bedrijfshal van autoschadebedrijf Peter Brouwers aan de Schouwberg! Kortom, als je er niet bij bent heb je echt iets gemist! See you there!

November

December

Opluisteren van de Nachtmis

Koninklijk Roermonds Mannenkoor
24 december 2022

Kathedraal

Op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief