Zaterdag 1 juni 2024

Bewegen en ontspannen met De Kinderyogaschool

Niets is leuker dan samen met je kleintje op speelse wijze te bewegen, ontspannen en van elkaar te genieten. Onder begeleiding van instructeur Moniek van De Kinderyogaschool brengen we een prentenboek tot leven met yoga.

Rek je uit als een hond of word zo klein als een muis. Komen jullie ook samen ontspannen?

Tijdstip: van 11.30 uur tot 12.15 uur
Locatie: De jeugdafdeling, De Bibliotheek Bibliorura

Deze activiteiten zijn voor kinderen van 0 t/m 4 jaar.
Aanmelden is verplicht. Je koopt 1 kaartje per kindje. De toegang voor de ouder is gratis maar we willen wel dat jullie een kaartje reserveren. Op die manier weten we zeker dat er genoeg plek is voor iedereen. Er mag maximaal 1 ouder/begeleider per kind mee.

Voor tickets: www.bibliorura.nl/tickets

Boekstartdag 2024
De bibliotheek is er voor alle leeftijden, ook voor je baby, dreumes of peuter. Op zaterdag 1 juni 2024 organiseert BoekStart samen met de Bibliotheken voor de vierde keer een landelijke BoekStartdag. De BoekStartdag is dé gelegenheid om met je kleintje te ontdekken hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn. Kom het beleven en laat je informeren en inspireren bij de Bibliotheek Bibliorura.

Samen met Marcel Claessen, de Kinderyogaschool, Theater Stof en natuurlijk onze eigen BoekStartcoaches Anita en Loes maken wij er weer een leuk feestje ! Lees, luister en speel je met ons mee?

Kinderyoga
Op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

* indicates required