Woensdag 6 maart 2024

De Boekenclub

Lees je graag en lijkt het je leuk om met anderen te praten over boeken? Of ‘moet’ je lezen voor school en heb je dringend behoefte aan meer leesplezier? Kom dan naar De Boekenclub, speciaal voor jongeren van 15 t/m 21 jaar.

We komen een woensdagavond van 19.00 tot 20.30 uur bij elkaar in de bieb in Roermond. Iedere bijeenkomst staat een ander boek centraal. Het is altijd een boek dat op Lezen voor de Lijst staat. Als je dus nog op de middelbare school zit, kun je je hiermee ook voorbereiden op een mondeling literatuur of schoolexamen. Maar bovenal is het gewoon leuk en gezellig om samen in een boek te duiken! Het is niet verplicht om het boek vooraf gelezen te hebben. Je mag ook aansluiten voor de gezelligheid. Je steekt er altijd iets van op!

Onze eigen boekenfanaat Nienke begeleidt de leesclub, maar er is volop ruimte voor eigen inbreng. De boeken die we gaan lezen kun je uiteraard lenen bij onze bieb en kun je ook als e-book verkrijgen bij de Online Bibliotheek.

Aanmelden
Je betaalt 2,50 euro per keer. Wij zorgen dan voor wat te drinken en wat lekkers. Je kiest zelf wanneer je deelneemt. Ook als je maar één keer wil aansluiten, ben je van harte welkom! Aanmelden en betalen doe je vooraf via www.bibliorura.nl/tickets.

Locatie:  Bibliorura | Bibliotheek Roermond
Wanneer: Woensdag 6 maart 2024
Hoe Laat:  19:00 tot 20:30 uur
Voor Wie: jongeren | 15 t/m 21 jaar
Toegang: € 2,50 per deelnemer

De Boekenclub
Op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

* indicates required