22 maart 2024

PRIMEUR: de familie Chabot komt naar Roermond

De Chabotten – vier broers, twee ouders en een hond. Eén gezin, zeven stemmen. 
Op uitnodiging van de Bibliotheek Bibliorura is op vrijdagavond 22 maart de familie Chabot te gast in het Royal Theater Roermond. Het belooft een wervelende en inspirerende schrijversavond te worden!

Bij ons in de familie
Het thema van de Boekenweek 2024 is ‘Bij ons in de familie’. De grootste schrijversfamilie van Nederland schrijft het Boekenweekgeschenk met als titel Gezinsverpakking. Niet alleen de meermaals bekroonde schrijver Bart Chabot en zijn schrijvende zonen Sebastiaan, Maurits en Splinter dragen eraan bij, ook moeder Yolanda en jongste zoon Storm schrijven. Zij maken met het Boekenweekgeschenk hun debuut. Er verschijnt tevens een speciale Boekenweek-poëziebundel van Bart Chabot.

Op 22 maart reist de hele familie naar Roermond, de enige Limburgse locatie die ze aandoen tijdens de Boekenweek, om jou te trakteren op een onvergetelijke avond! Het programma begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur.

De familie Chabot wordt geïnterviewd door journalist en podcast- en documentairemaker Niena Bocken. Ook zullen de Chabotten signeren bij de boekenstand van Bruna Roermond. Bij aankoop van € 15,- aan boeken krijg je het Boekenweekgeschenk cadeau.

Tickets voor deze avond kosten € 10,- voor leden en € 12,50 voor niet-leden. Dit is inclusief een drankje. Bestel je ticket(s) via www.bibliorura.nl/tickets.

Let op: het is niet mogelijk om ter plekke tickets te kopen. Koop ze dus vooraf online of aan de receptie van de bibliotheek.

Boekenweek
De 89ste Boekenweek vindt plaats van zaterdag 16 t/m zondag 24 maart in boekhandels en bibliotheken. Zie www.boekenweek.nl voor meer informatie.

Bart Chabot
Op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

* indicates required