Zaterdag 1 juni 2024

Voorlezen met Marcel Claessen

Op de BoekStartdag geeft Marcel Claessen een speciale voorleesvoorstelling. Marcel Claessen is een meesterverteller; hij weet als geen ander kinderen te betoveren met zijn verhalen.

Marcel gaat voorlezen uit Wasbeer doet de was van Susanne Strasser. Wasbeer wast de kleren voor verschillende dieren schoon. Alles wordt mooi aan de waslijn gehangen om te drogen. Maar bij welk dier hoort welk kledingstuk? Kom gezellig luisteren en laat je verrassen!

Tijdstip: van 10.15 uur tot 11.00 uur
Locatie: De jeugdafdeling, De Bibliotheek Bibliorura

Deze activiteiten zijn voor kinderen van 0 t/m 4 jaar.
Aanmelden is verplicht. Je koopt 1 kaartje per kindje. De toegang voor de ouder is gratis maar we willen wel dat jullie een kaartje reserveren. Op die manier weten we zeker dat er genoeg plek is voor iedereen. Er mag maximaal 1 ouder/begeleider per kind mee.

Voor tickets: www.bibliorura.nl/tickets

Boekstartdag 2024
De bibliotheek is er voor alle leeftijden, ook voor je baby, dreumes of peuter. Op zaterdag 1 juni 2024 organiseert BoekStart samen met de Bibliotheken voor de vierde keer een landelijke BoekStartdag. De BoekStartdag is dé gelegenheid om met je kleintje te ontdekken hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn. Kom het beleven en laat je informeren en inspireren bij de Bibliotheek Bibliorura.

Samen met Marcel Claessen, de Kinderyogaschool, Theater Stof en natuurlijk onze eigen BoekStartcoaches Anita en Loes maken wij er weer een leuk feestje ! Lees, luister en speel je met ons mee?

Marcel Claessen
Op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

* indicates required