Zaterdag 1 juni 2024

Voorstelling Kiekeboe!

Kiekeboe! is een beeldende en muzikale voorstelling over hoe fijn het is om te verstoppen en daarna weer tevoorschijn te komen. Een verhaal over verlegenheid, nieuwsgierigheid en plezier in spelen. Ontmoet olifant, schaap, uil en kikker in een verrassend aaibaar decor.

Na de voorstelling kunnen de kinderen in en met het decor spelen. Ze mogen klimmen, klauteren, en natuurlijk opnieuw het verstopspel spelen.

Tijdstip: van 14.00 uur tot 14.40 uur
Locatie: De jeugdafdeling, De Bibliotheek Bibliorura
Deze activiteiten zijn voor kinderen van 0 t/m 4 jaar.

Aanmelden is verplicht. Je koopt 1 kaartje per kindje. De toegang voor de ouder is gratis maar we willen wel dat jullie een kaartje reserveren. Op die manier weten we zeker dat er genoeg plek is voor iedereen. Er mag maximaal 1 ouder/begeleider per kind mee.

Voor tickets: www.bibliorura.nl/tickets

Boekstartdag 2024
De bibliotheek is er voor alle leeftijden, ook voor je baby, dreumes of peuter. Op zaterdag 1 juni 2024 organiseert BoekStart samen met de Bibliotheken voor de vierde keer een landelijke BoekStartdag. De BoekStartdag is dé gelegenheid om met je kleintje te ontdekken hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn. Kom het beleven en laat je informeren en inspireren bij de Bibliotheek Bibliorura.

Samen met Marcel Claessen, de Kinderyogaschool, Theater Stof en natuurlijk onze eigen BoekStartcoaches Anita en Loes maken wij er weer een leuk feestje ! Lees, luister en speel je met ons mee?

Voorstelling Kiekeboe
Op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

* indicates required