Cultuur overal om je heen

Evenementen

Roermond is een echte evenementenstad, voor echte cultuurliefhebbers en gezelligheidszoekers, voor foodies en vintage liefhebbers. Voor ieder wat wils!  Soms zomaar bij jou om de hoek of in het bruisende hart van de stad, een andere keer op de meest bijzondere en verborgen locaties. Ondernemers, musici, kunstenaars en verenigingen zetten graag hun beste beentje voor. Een uniek moment om iets te ondernemen met je buren, geliefden of vrienden en samen te genieten van cultuur! 

Tijdens Cultuurnacht kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met alles wat Roermond te bieden heeft: innovatieve producten, creatieve talenten en de beste horeca. Deze creativiteit beleef je ook tijdens evenementen zoals Solar en Sjwaampop. 

Limburg Festival en Buitenskamers verrassen bovendien ieder jaar weer duizenden bezoekers met bijzondere theatervoorstellingen en concerten op locaties in en rondom Roermond. Genieten van muzikaal talent kan daarnaast tijdens de Popronde Roermond onder het genot van een drankje. Op lokaal niveau zijn events zoals Struinen door de Tuinen en diverse sport- en rommelmarktactiviteiten. 

Op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

* indicates required