woensdag 1 juni 

Maakplaats inloopavond voor creatieve makers uit Roermond

Op woensdag 1 juni 2022 kunnen creatieve makers met ideeën op het gebied van muziek, dans, toneel, beeldende kunst en taal/urban hun ideeën pitchen bij de redactieraad van Maakplaats en zo een goede start maken met een subsidieaanvraag voor nieuwe projecten in Roermond. Het vindt plaats van 19.30 tot 22.30 uur bij Maakplaats in The Movement, Slachthuisstraat 111.

Maak gebruik van deze inloop en krijg direct feedback op je plannen van de redactieraad. Ontmoet ook de projectontwikkelaars van Maakplaats. Daarnaast is er ruimte om te sparren met de andere aanwezig makers.

Pitch je idee
Er zijn al aanvragen gedaan én toegekend in eerdere rondes en nu is Maakplaats opnieuw op zoek naar makers. Pitch je idee bij de redactieraad op een manier die bij jou past. Vertellen, voordragen, schetsen, laten horen, laten zien... Dit is de kans om datgene wat je al zo lang (of sinds kort) wilt met passie te presenteren. 

Het gaat om ideeën voor nieuwe creatieve projecten om het culturele Roermond te versterken. Een inspirerende en zeer informatieve avond!

Aanmelden
Aanmelden is niet verplicht maar heeft wel de voorkeur om een beeld te krijgen van de te verwachten aantal bezoekers. Aanmelden (en eventuele vragen stellen) kun je doen via ton.wilbers@ecicultuur.nl.

Voor meer informatie kijk op https://www.cultuurroermond.nl/maakplaats